VA RUGAM SA NU EFECTUATI O COMANDA PANA NU VALIDATI TELEFONIC EXISTENTA STOCULUI !
»

Termeni si conditii

Achizitionarea  unor produse prin intermediul acestui site, implica acceptarea unei serii de  termeni si conditii prezentate in randurile ce urmeaza. Va invitam sa luati la cunostinta acesti termeni si conditii  pentru o colaborare eficienta.

Compania S.C. Probel Instal S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare. Informatiile furnizate catre S.C. Probel Instal S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor in vigoare.

Pentru a folosi serviciile probel.ro, este necesar a respecta urmatoarele reguli:

  • sa furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra, completand toate rubricile obligatorii ale formularului de inregistrare
  • sa mentineti si innoiti daca este cazul datele de inregistrare, pentru ca ele in continuare sa ramana reale, exacte si complete

In cazul in care veti furniza date care nu sunt reale, inexacte sau incomplete, probel.ro are dreptul sa suspende, sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa respinga toate incercarile de utilizare a site-ului.

Probel Instal SRL nu fi poate fi facut responsabil in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor.

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Probel Instal SRL nu fi poate fi facut responsabil pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Probel Instal SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori.

Imaginile prezentate in cadrul site-ului au titlu de exemplu, au caracter pur informativ si pot exista mici deosebiri in orice mod fata de produsele prezentate la sediul firmei in cadrul depozitului. Produsele ce urmeaza a fi livrate se pot diferentia, de cele prezentate sub forma de fotografie pe site-ul firmei, prin culoare, accesorii, aspect etc.

S.C. Probel Instal S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Probel Instal S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Probel Instal S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele comercializate prin intermediul S.C. Probel Instal S.R.L. sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala iar fiecare produs care beneficiaza de garantie, va fi insotit de certificat de garantie.

Garantia se solutioneaza de catre producator, prin repararea sau inlocuirea produsului defect.

  • Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.
  • La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
  • Solutionarea garantiilor se face prin trimiterea coletului insotit de documentele prezentate mai sus la sediul Probel Instal SRL (vanzator).
  • Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc.
  • Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

 

Produsele achizitionate se pot returna(daca este posibil in ambalajul original), neutilizate si in aceeasi stare in care au fost receptionate in 30 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Nu se accepta pentru returnare produsele care au fost utilizate/folosite/incercate si care prezinta urme de montaj, modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc.

Probel Instal SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Intregul continut al site-ului www.probel.ro - imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Probel Instal SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. Probel Instal SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Suntem un reper al calitatii in instalatii si colaboram de peste 20 de ani cu cele mai renumite firme din domeniu.
© Copyright Probel 2024. Toate drepturile rezervate.