VA RUGAM SA NU EFECTUATI O COMANDA PANA NU VALIDATI TELEFONIC EXISTENTA STOCULUI !
»

Incalzire in pardoseala cu agent termic

Spre deosebire de incalzirea in pardoseala electrica cu instalatii clasice de incalzire prin convectie, sistemul de incalzire prin pardoseala cu agent termic prin teava din polietilena reticulata OVENTROP – sistemul de incalzire prin radiatie se impune prin contributia lui la marirea confortului si a randamentului termic incalzind uniform incaperile.

 

Tevile din polietilena cu bariera de oxigen, fabricate de OVENTROP – din care este realizata instalatia – au o rezistenta ridicata la stres si stabilitate mare la imbatranire. Alte avantaje ale acestui material sunt: -flexibilitate ridicata; -instalare simpla si sigura; -bariera de oxigen ajuta la protejarea centralei micsorand in instalatie cantitatea de oxigen coroziv. Sistemul propune impartierea suprafetei de incalzire in mai multe zone, fiecare din acestea cedand un flux de caldura in functie de temperatura dorita. In zona suprafetelor vitrate bariera termica reduce considerabil variatia de temperatura.

 

Cateva caracteristici ale componentelor acestui sistem sunt:

  • suprafata radianta este pardoseala in care se amplaseaza tevile de polietilena reticulata cu bariera de oxigen, care o încalzesc.
  • sub pardoseala se executa o izolatie termica foarte buna cu polistiren expandat de inalta densitate (3 – 5 cm).
  • peste suprafata izolanta, pe care s-a pozitionat teava, se toarna (de catre constructor) o sapa de 5 cm in care se amesteca aditivul de sapa.
  • sistemul de alimentare si control cuprinde distribuitori, senzori, robineti cu trei cai, schimbatoare de caldura, pompe si alte elemete necesare mentinerii unei temperaturi prescrise in spatiul incalzit.

 

Ca sursa de caldura poate fi un cazan pe combustibil lichid, gazos, pompa de caldura sau panouri solare. Temperatura agentului temic din instalatie este maxim de 45°C. Designul serpentinelor de teava rezulta din proiectare si tine seama de necesarul termic al incaperilor dar si de suprafetele vitrate.

CATEGORII DISPONIBILE IN INCALZIRE IN PARDOSEALA CU AGENT TERMIC

PRODUSE DISPONIBILE IN INCALZIRE IN PARDOSEALA CU AGENT TERMIC

Ordoneaza dupa:
Suntem un reper al calitatii in instalatii si colaboram de peste 20 de ani cu cele mai renumite firme din domeniu.
© Copyright Probel 2024. Toate drepturile rezervate.