Va rugam sa nu efectuati o comanda pana nu validati telefonic existenta stocului !

Descoperiti generatia de Sanipompe "Silence"

     Sanipompele sunt sisteme care toaca si pompeaza apele uzate. Sistemul care toaca utilizeaza un cutit rotativ ce macina continutul care, odata ce se amesteca cu apa provenita din rezervorul de toaleta, este pompat spre evacuare prin tuburi de diametre mici ce masoara 22-32 mm.

     Pentru instalarea sanipompelor SFA aveti nevoie doar de alimentare cu apa, alimentare electrica si un tub de evacuare.

     Sanipompele SFA sunt solutia economica acolo unde este imposibila instalarea sistemelor de evacuare prin gravitatie. Sanipompele se pot instala cu usurinta deasupra planseului deja construit, ceea ce inseamna ca nu este necesara spargerea gresiei, podelelor etc.

     Sanipompele SFA sunt un sistem foarte silentios. Sistemele sunt fabricate in Franta si sunt testate in laboratoare pe durata a 50.000 de cicluri, adica se simuleaza actionarea butonului de tragere a apei la WC de 10 ori / zi = 3650 cicluri / an = durata de viata de 13,69 ani. Cum este vorba de o incercare standard, testele au fost oprite la 50.000 de cicluri. In consecinta, pompele SFA pot functiona mult mai mult.

     Motorul sanipompei este inchis etans ceea ce inseamna ca nu necesita niciun fel de intretinere. Totusi se recomanda utilizarea detartrantului in functie de duritatea apei din zona geografica in care locuiti.

     Legislatia impune ca aparatele echipate cu un sistem de tocare sa faca evacuarea in reteaua de ape uzate, in timp ce o simpla pompa poate evacua in reteaua de ape menajere. De altfel, conducta de evacuare a aparatului de tocare / a pompei trebuie sa fie racordata direct la conducta principala a apelor uzate (diametru 100 mm).

     Pornirea sanipompei SFA se face automat, imediat dupa tragerea apei la WC sau folosirea celorlalte obiecte sanitare conectate la sanipompa. In momentul atingerii unui anumit nivel al lichidului in echipament, o membrana elastica actioneaza un intrerupator, ce declanseaza pornirea motorului.

      Evacuarea unei actiuni de tragere a apei declanseaza, in general, 2-3 porniri ale unui ciclu de cate 1-2 secunde fiecare. Daca aparatul functioneaza mai mult decat de obicei, este posibil ca membrana de cauciuc din aparatul dumneavoastra sa aiba nevoie de o curatare / detartrare.

      Sanipompa SFA nu face mai mult zgomot decat o simpla tragere a apei. Volumul sonor exprimat in decibeli poate varia de la o instalatie la alta, in functie de produs si in special de mediul in care acesta este instalat (incapere pardosita sau nu, inaltimea si geometria incaperii...). Din acest motiv, nu va putem oferi o valoare de decibeli pentru aparatele noastre.

      Totusi, noua gama Silence aduce o reducere de 10dB a puterii acustice fata de vechea gama. De altfel, este esential sa se respecte recomandarile de instalare pentru a se evita propagarea vibratiilor sonore (sa nu existe contact intre sistemul de tocare si perete, instalare corecta a picioruselor Silence sub WC, intervale de fixare a tubului de evacuare…).

    De asemenea, puteti opta pentru instalarea unui strat de material izolant fonic intre aparatul de tocare si sol si / sau perete pentru o mai buna izolare fonica.    

     Durata de viata a unei sanipompe SFA depinde in primul rand de buna sa instalare si de buna sa utilizare. Totusi, se constata regulat o longevitate de aproximativ 10-15 ani, avand unica intretinere o curatare-detartrare anuala, si, in functie de calitatea apei din regiunea dumneavoastra, schimbarea membranei presostatului.

     Sanipompele SFA nu necesita o intretinere deosebita. Totusi, pentru a garanta ani indelungati de servicii bune si loiale, va recomandam sa curatati si sa detartrati regulat dispozitivul dumneavoastra de tocare. Detartrantul special de la SFA a fost conceput pentru indepartarea tartrului, respectand componentele interne ale aparatului dumneavoastra. Frecventa acestei operatiuni depinde de duritatea apei din zona dumneavoastra.

     Daca aveti un aparat de tocare adaptabil, puteti utiliza produsele clasice pe care le folositi de obicei pentru curatarea WC-ului (acelasi lucru este valabil si pentru intreaga gama de produse SANICOMPACT).

     Pentru detartrarea produsului dumneavoastra, puteti utiliza otet alb sau detartrantul special pentru sanipompe de la SFA: deconectati aparatul de la reteaua electrica, apoi turnati 2 litri din produs in vasul WC-ului. Lasati produsul să actioneze cateva ore, apoi reconectati aparatul la reteaua electrica si actionati dispozitivul de tragere a apei.

Atentie! Nu utilizati totusi produse de desfundat sau orice alte produse acide care pot duce la deteriorarea componentelor interne ale aparatului dumneavoastra de tocare-pompare.

Suntem un reper al calitatii in instalatii si colaboram de peste 20 de ani cu cele mai renumite firme din domeniu.
© Copyright Probel 2022. Toate drepturile rezervate.